2016-01 Vločička Liberec

Název

2016-01 Vločička Liberec

Popis

Účastníci: (dokonce 2) Aničky, Natýsek, Karenka, Lenka, Jana, Anežka, Alžbětka, Rozárka, Sabča, Klárka, a Iveta (potom částečně i Leontýnka) ?
V pátek 29. 1. jsme se všichni sešli na autobusové zastávce v Brandýsku. Ze zastávky jsme potom jeli autobusem do Prahy na stanici Veleslavín. Tam jsme nastoupili do metra a tím jsme jeli přibližně 30min až na Černý most. Jelikož bylo metro dost přeplněné, tak to moc příjemná cesta nebyla. Ale potom nám to autobus Student Agency spolehlivě vynahradil ?. Než jsme do něho nastoupili, tak jsme tam naložili krosny a zavazadla. A když jsme si všichni sedli, tak nás obešla paní a zeptala se, co si dáme k pití (kafe, čaj nebo čokoládu) a rozdala nám sluchátka. Tenhle autobus byl trochu jiný než normální, protože měl asi 2 televize vzadu a 2 vepředu, neměl televizi na každé sedačce. Když jsme dorazili do Liberce, tak jsme šli do menšího kopce a dorazili do krásného červeného kostela. Protože náš oddíl měl hodně malých dětí, tak jsme na rozdíl od těch, co spali v tělocvičně, spali v kostele. V sobotu jsme se rozdělili do družstev a hráli hry a soutěže. Byla i hra, ve které jsme měli hledat papírky, plnit úkoly a otázky, a podle mapy, se dostat zpátky do kostela. Většina z našeho oddílu byla ve družstvu s Ivetou, ale já s Aničkou jsme byly ve družstvu s vedoucím Jirkou. Hru jsme sice nevyhráli a došli jsme asi 4min po časovém limitu. Ale i tak jsme si to moc užili. Po hře jsme si dali večeři a šli jsme do bazénu do Babylonu. V bazénu to bylo úžasné. Nejlepší byla laserová show. Nikdy jsem na žádné podobné show nebyla a mooooc se mi to líbilo. Dále tam byla spoustu tobogánů, provaz, různé houpačky, a takové podzemí, které mělo spoustu uliček a jedna vedla k vířivce. (já jsem do toho bazénu jít nejdříve neměla, ale pak mi jedna holčička půjčila plavky a byla jsem hrozně ráda, že jsem šla). Když jsme šli z bazénu, tak začalo pršet. Ale naštěstí pro nás Pupík přijel autobusem (protože je řidičem městského autobusu) a odvezl nás zpět. Jenom mě hrozně mrzí, že s námi nemohla jít i Anička. ? Když jsme přijeli, tak jsme si jenom zalezli do spacáků, a usnuli…Ráno jsme se nasnídali a byla aukce (která měla být večer, ale trvá dlouho a myslím, že bychom tam všichni usnuli.) V aukci jsme dražili sladkosti, ovoce(dokonce i ananas a pomelo), dále tam byly třeba tkaničky atd.. Potom jsme museli aukci přerušit, protože bychom nestihli hru. Hra byla s mimoni, šlo o to, najít padouchy, kteří byli kolem kostela.
U každého jsme museli zodpovědět nějakou otázku. Tato hra byla taková pozvánka na další akci, na kterou já bohužel nemůžu, protože se mi kryje s lyžákem ve škole. Po této hře jsme se vrátili k aukci. A potom jsme měli oběd a zabalili jsme si. Pak jsme už museli jít, abychom nezmeškali autobus. Rozloučili jsme se, a cestou se šli ještě podívat na krásný ledopád. Domů jsme jeli zase Student Agency. Když jsme se dočkali jeho příjezdu, tak jsme naložili zavazadla a sedli si. Tento autobus už byl normální, takže měl na každé sedačce jednu televizku. Paní v tomto autobuse byla trochu příjemnější než ta minulá. Opět nám nabídla čokoládu a nějaké nápoje. Potom jsme jeli zase metrem a autobusem. Anička protože bydlí blízko, tak vystoupila na dřívější zastávce než ostatní. Na zastávce už na nás čekali rodiče.
Vločička a celkově celý víkend se mi moc líbil. Jenom je škoda, že to byla Vločička 20. Takže byla poslední… :-( :-( :-(. Ale prý bude nějaký Mamut a bude to něco podobného jako Vločička. Jsem moc ráda, že jsem jela a že jsme si to všichni takhle užili.

Období

Statistiky

  • 25 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Panasonic DMC-LS85

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2016-01 Vločička Liberec
Komentáře Přidat